Laat uw licht schijnen over de Grote Buitendijk / Hofgeest

Tja, zit je lekker aan de koffie ’s morgens, dromerig te kijken naar de witte wereld, ligt er ineens een prachtige kaart van de gemeente in de bus. Een uitnodiging om mee te praten….. Meepraten proberen we al jaren maar dat valt niet mee.

Nu is er mede op initiatief van de actiegroep een combinatie-model uitgewerkt waar veel draagvlak voor blijkt binnen de raad. Wij weten niet beter dan dat het nu wachten is op doorrekenen. En nu ineens, zonder enig overleg met de partijen die het combinatiemodel hebben ingebracht, mag iedereen meepraten. Begrijpt u het nog? Burgerparticipatie, prima, maar dit kunnen wij helaas toch echt helemaal niet meer volgen. We zullen, zodra plein 1945 maandag weer activiteit vertoont, om opheldering vragen. Wordt vervolgd………

gbhg.jpg

Bovenstaande flyer werd deze week in Velserbroek verspreid

2 reacties

  1. Ruud op 31 januari 2010 om 10:15

    Heel goed Lidwina, want op deze manier raak je idd het spoor bijster. Ook ik dacht dat we een vanuit de wijk een gespreksorgaan hadden. Typisch gemeente Velsen …. Goh, het zou toch niet te maken hebben met de aankomende verkiezingen.
    g,Ruud

  2. Peter Luit op 31 januari 2010 om 13:00

    Ja, dit een wat solistische actie van de gemeente. Op zichzelf natuurlijk prima om de bevolking nogmaals de gelegenheid te geven om mee te praten. Niets mis mee. Maar het zou inderdaad wat netter zijn geweest om ook de initiatiefnemers van het plan op zijn minst even in te lichten……

    Maar goed, meepraten op 16 februari is natuurlijk prima. Noteer deze datum in uw agenda.

Laat een reactie achter