IJmuider Courant toont combinatiemodel in krant als voorbeeld van geslaagde burgerparticipatie

Een beetje voorbarig is het wel, het project Grote Buitendijk/Hofgeest als voorbeeld te noemen van geslaagde burger participatie. Ondanks het feit dat burgers wat tekeningen hebben ingediend en de gemeeteraad het de moeite vindt er naar te kijken, is er nog helemaal geen sprake van een geslaagd project.

20090206 Velserbroek V3.jpg

Bart Boele tekent een hele lijst op van voorwaarden waaraan burger participatie zou kunnen en/of moeten voldoen. Een prachtig lijstje, waar overigens de meeste burgers niet zo heel veel mee kunnen. Misschien werd het artikel wel geschrven voor de nieuwe burgemeester, om hem alvast even te laten wennen aan hoe dingen kunnen gaan in onze gemeente. Tja, wat dat betreft: ‘Dank Bart, en nu maar hopen dat de burgemeester nieuwsgierig is geworden en het fijne wil weten van 7 jaar actie rondom de Grote Buitendijk’.

Laat een reactie achter