Februari topmaand voor 'velserbroek.net'

Februari 2009 is tot nu toe de topmaand voor deze website. Met bijna 2370 pagina bezoeken wordt de vorige topmaand, november 2008 met ruim 1600 pagina bezoeken, overtroffen.

Peter Luit: ‘Het gaat goed met de publiciteit rondom het gebied Grote Buitendijk/Hofgeest. Het aantal bezoekers neemt vrijwel onmiddelijk toe, na aandacht door de pers, onze eigen e-mail nieuwsbrief of zoals afgelopen week, na de verspreiding van maar liefst 1500 papieren nieuwsbrieven in de wijk.’

statsfeb2009.png

De komst van AVO-TV heeft ook bijgedragen in een toename van de aantallen bezoekers. De filmpjes doen het bijzonder goed. Luit: ‘Het filmpje in het winkelcentrum is ruim 300 keer bekeken, maar ook de overgenomen uitzendingen van SeaportTV tijdens het afgelopen raadsplein scoorden goed.’

Nieuwe plannen voor de website zijn er ook. Het blijkt dat ‘cover-it-live’ het erg goed doet. Dat is een mogelijkheid om live te reageren op artikelen, doorgaans is Peter Luit aanwezig om direct te antwoorden. Kennelijk is de drempel laag en we moedigen het gebruik ervan dan ook aan. In de komende maanden wordt gestudeerd op de integratie van een zogenaamd forum in de website. Daar kunnen lezers zelf onderwerpen aanmaken en discussies aangaan. Uiteraard moet dat gemodereerd worden om te voorkomen dat ‘niet passende’ onderwerpen worden gepubliceerd. Maar voordat dat zover is, gaat de site eerst over naar een snellere server en wordt de achterliggende software vernieuwd.

Laat een reactie achter