Actiegroep eindigt 2008 met informele eindejaars vergadering

Actiegroep Velserbroek Oost heeft een paar weekjes vakantie. Gisteren hield de groep haar laatste – informele – vergadering van dit jaar.

lidwina2.pngOnmiskenbaar hoogtepunt van dit jaar was de lancering van ‘Plan 6- De Buitens-Strook’. Met dat kwalitatieve plan hopen we in 2009 de politiek een flinke stap voor te blijven en met voldoende overtuiging alle andere plannen te doen verdwijnen in de prullenmand.

Na een volgeboekt 2008, met veel vergaderingen, werkgroepbijeenkomsten en onze jaarlijkse bijeenkomst in de zomer dit jaar in het Polderhuis, zal ook 2009 weer een volle agenda kennen. De groep is hecht en sterk gemotiveerd om de uitdagingen die voor ons liggen aan te gaan.

Het moge duidelijk zijn dat de strijd nog lang niet is gestreden. Natuurlijk worden woorden als ‘besluit’ en ‘advies’ te pas en te onpas in de media door elkaar gebruikt, waardoor de bewoners wel eens op het verkeerde been kunnen worden gezet.
Maar in zijn algemeenheid zijn wij bijzonder tevreden met de media aandacht die wij buiten deze website om, hebben gehad van onder andere IJmuider Courant, de Hofgeest en SeaportTV. Dank allemaal voor jullie welwillendheid aandacht te besteden aan onze beweging.

Ook willen we graag de vele honderden bewoners bedanken die achter onze uitgangspunten staan en ook duidelijk een keuze hebben gemaakt om plan 6 te ondersteunen. Natuurlijk was dat een moeilijke keuze, want er bereikten ons ook veel protesten. Op basis van een democratische meerderheid hebben we besloten met de ‘Buitens-Strook’ door te gaan.

Natuurlijk zijn wij ook dank verschuldigd aan de vele raadsleden van verschillende politieke partijen die niet alleen begrip hebben voor onze uitgangspunten, maar ons ook daadwerkelijk ondersteunen. Ook willen wij de vele vrijwilligers hartelijk bedanken die overmoeid veel werk hebben verzet met onder andere het verspreiden van nieuwsbrieven en de onlangs verspreide enquete onder 1500 huishoudens.

Ook dank aan onze domeinhouder velserbroek.net, welke zo vriendelijk was dit domein aan ons beschikbaar te stellen. Tot slot zijn we veel dank verschuldigd aan onze sponsor CompuColor, die belangenloos als ons printwerk heeft verzorgd en dat was niet gering!

Namens het gehele team van Actiegroep Velserbroek Oost wensen wij u allemaal een plezierige tijd toe gedurende de Kerstdagen en Oud en Nieuw. Graag tot ziens in 2009.

p.s.: wordt het hier nu heel stil op de site? Nou, dat niet hoor, misschien een heel klein tandje lager, maar blijf wel terugkomen, we houden namelijk voor u de vinger blijvend aan de pols.

1 reactie

  1. Ruud op 13 december 2008 om 09:57

    Beste Mensen,
    Dank voor jullie inzet en alvast fijne feestdagen gewenst,
    Ruud

Laat een reactie achter