Voorzieningen Grote Buitendijk

Een klein berichtje in de krant aan het begin van de zomer. Ik had het nog in een laatje laten liggen. Als de Grote Buitendijk bebouwd gaat worden waardoor het aantal inwoners toeneemt, dan kan het Drakenest als accomodatie dienen.

Tja, wat moet je daar nou weer van vinden? Gebrek aan ruimte voor sociaal-culturele activiteiten is er zeker. Wordt met de Grote Buitendijk volbouwen de kritische grens overschreden? Is die kritische grens niet allang bereikt? Wat gaat er nog meer gebeuren? De infrastructuur wordt hier en daar al klaar gestoomd voor toekomstige verkeersbewegingen.

Ondertussen beraden we ons op de vervolgbesprekingen omtrent de modellen, waarbij de boeren nog steeds niet welkom zijn om (on?)duidelijke reden. Blijft u ons steunen in de strijd?!

Laat een reactie achter