Ruzie over verkoopprijs VSV terrein

Op 12 november in de Telegraaf/Noordhollandsdagblad: Ruzie over verkoopprijs grond VSV. Bouwfonds Project Development (BPD) wil VSV dwingen haar terrein af te staan tegen een prijs, die volgens VSV niet is afgesproken.

BPD heeft beslag laten leggen. BPD (een Rabobank-dochter) trekt een onduidelijk overeengekomen nabetaling van 2,8 miljoen euro kennelijk in. Dat bedrag zou het gevolg zijn geweest van de extra inkomsten die zouden voortvloeien uit de bebouwing van het nu nog bestaande VSV terrein. VSV vreest een flinke exploitatietekort voor de verhuizing naar de rand van de A22.

In onderstaand artikel wordt gesproken over een ‘schimmig’ traject.Daan Willemse (Blenheim) treedt op als advocaat voor VSV in een zaak die in december voor de rechter komt. Het hele verhaal: https://www.noordhollandsdagblad.nl/…/velserbroekse… (voor abonnees)

Laat een reactie achter