Geen mening over festivals Spaarnwoude

Actiegroep Velserbroek Oost heeft geen uitgesproken mening over de planning rondom (meer) festivals in Spaarnwoude. De afgelopen weken zijn wij door diverse partijen benaderd met de vraag daar een standpunt over in te nemen.

In al deze gevallen hebben we verklaard als Actiegroep Velserbroek Oost ons ‘slechts’ met één zaak bezighouden, namelijk de al dan niet te realiseren bebouwing aan de oostzijde van de grote Buitendijk.

Geen mening

Mensen die menen wel een mening willen doorgeven rondom overlast, hebben deze week een mailing ontvangen van Stichting Natuurlijk Spaarwoude en Belangenvereniging Noord- en Zuid Spaarndammerpolder (BNS). Of de gemeente kan rechtstreeks worden benaderd. Actiegroep Velserbroek Oost heeft nadrukkelijk geen mening over dit onderwerp en zal dan ook lokale media niet te woord staan.

Laat een reactie achter