Plan B hamerstuk

Naar verwachting was plan B gisteravond slechts een hamerstuk tijdens de overvolle raadsvergadering die vanwege de voorjaarsnota tot vlak voor middernacht duurde. Alleen Groen Links stemde tegen.

• Diverse raadsleden herhaalden nog eens het belang van dit goed doorlopen burgerparticipatie traject

De raad liet geen enkel geluid horen over het alternatieve plan van het Katwijkse bedrijf KOM. De aanwezige vertegenwoordiger, Marc Angevare, werd door Seaport TV geïnterviewed, maar gaf aan geen behoefte te hebben in dialoog te gaan met een vertegenwoordiger van de actiegroep. Begrijpelijk, we zijn op deze website nogal kritisch geweest tegenover KOM, maar ook tegenover de heer Angevare zelf, die de afgelopen jaren als inwoner van Velserbroek een negeer beleid heeft gehanteerd naar alle betrokken partijen die deel uitmaakten van de diverse werkgroep bijeenkomsten, opgezet door de gemeente.

Beeldmateriaal vervaardigd door SeaportTV

Laat een reactie achter