Nieuwe website nu vrijwel klaar

Met nog een paar kleine aanpassingen te gaan, is deze website vrijwel compleet vernieuwd. Wij hopen dat u als lezer de veranderingen waardeert.

• Inmiddels meer dan 330 artikelen laten flink dossier ‘achter’ over gebiedsontwikkeling Grote Buitendijk/Hofgeest

De nieuwspagina is een plekje verschoven, waardoor de homepage een meer algemene eerste indruk neerzet van hetgeen wij als groep doen. Met de ‘carousel’ krijgt u wel meteen zicht op de laatste berichten die zijn geplaatst en kunt u meteen doorlinken naar het gekozen artikel. Ook is de gehele menustructuur aangepakt, er zijn nu diverse submenu’s, die wat duidelijker gegroepeerd zijn.

Ook de kleurstellingen hebben we aangepakt. Groen is symbolisch bedoeld als kleur in het menu terecht gekomen, alsmede het blauw uit het ‘bord’ Velserbroek. De totale opmaak is een stuk rustiger geworden, hetgeen de leesbaarheid moet bevorderen.

Uw reacties zijn van harte welkom, suggesties die tot verbeteringen kunnen leiden, voeren we met alle plezier door.

Laat een reactie achter