Website in nieuw jasje

Na jaren werd het eens tijd onze website in een nieuw jasje te steken. De vormgeving stamde uit begin 2008 en ook de achterliggende techniek was behoorlijk verouderd. Niet alles is in één keer zoals we het willen hebben, u heeft nu dus een kijkje middenin de renovatie, dus hier en daar ligt nog wat ‘zwerfvuil’.

Volgende week hopen we de website weer helemaal op orde te hebben. Ten aanzien van de ontwikkelingen rondom de Grote Buitendijk/Hofgeest kunnen we alleen maar kwijt dat er aan het Plein ’45 nog elke dag hard wordt gewerkt. Er is kennelijk weinig nieuws te melden omtrent de voortgang. Onlangs spraken wij de projectleider, die ondanks dat hij 50% van zijn tijd aan het project besteedt, ook niets zinvols te melden had. Wij houden u, zoals u dat gewend bent, natuurlijk op de hoogte, zodra daar aanleiding toe is.

Laat een reactie achter