Grondonderzoek in gebied Grote Buitendijk

geo.pngVanochtend wordt op verschillende plaatsen grondtechnisch onderzoek gedaan naar de bodem omstandigheden in het gebied Grote Buitendijk. Met name het gebied ten oosten van de Oostlaan wordt bestudeerd.

mos.gifDe bedrijven Mos Grondmechanica en Geo Census voeren de onderzoeken uit en waren al vroeg in de Velserbroek aanwezig.

De exacte doelen waren niet bekend, maar gezien de aard van de bedrijven gaat het vooral om bodemonderzoek. Opdrachtgever zal ongetwijfeld de gemeente zijn. Of dit aansluit op de ‘vertraging’ die de gemeente onlangs in een brief aan de belanghebbenden verstuurde, kan niet met zekerheid worden vastgesteld. Ook niet is zeker of de gegevens dan de laatste stukjes zijn, die de gemeente nodig heeft om een gefundeerd ’totaal-plaatje’ te kunnen maken.

Laat een reactie achter