Floor Bal in VSV blad over communicatieplan Grote Buitendijk/Hofgeest van Gemeente Velsen

bal.jpgIn december vorig jaar heeft de gemeenteraad van Velsen gekozen voor scenario B met randvoorwaarden en gevraagd het plan de Grote Buitendijk/ Hofgeest verder uit te werken.”

Dachten we toch ruim twee jaar lang, tijdens enkele bijeenkomsten waar 100.000 euro voor was uitgetrokken, creatieve inbreng te hebben gehad, nu kan weer iedereen zijn of haar creativiteit loslaten. Dit nog los van de wettelijke procedures die dan weer na deze creatieve bijeenkomsten in de inspraak moeten worden gebracht. Er kan dus absoluut geen sprake zijn van een “definitief” plan, in het najaar van 2010.

Gaan “geïnteresseerden”, die ook in Zuid-Limburg kunnen wonen, beslissen hoe V.S.V. het nieuwe complex in moet richten? Het is natuurlijk wel zo dat Velserbroek een polder is, maar er komt toch echt wel eens een einde aan “Het Polderen”. De gemeenteraad van Velsen heeft een duidelijke beslissing genomen. Zelfs in kaart gebracht door een uitgewerkte schets van het gekozen scenario “B” met randvoorwaarden.

planb.png

Als lid van VSV bent u sowieso één van de belanghebbenden en hopelijk ook geïnteresseerd. Als u nu ook nog creatief bent, kunt u zeker deelnemen aan de “creatieve” bijeenkomsten. Een creatieve bijeenkomst staat natuurlijk op zichzelf, daar zijn geen creatieve deelnemers voor nodig. Waarschijnlijk wordt er om creatieve visies gevraagd. Daar creativiteit niet altijd leidt tot het juiste resultaat, kunt u deelnemen om inhoud te geven aan het resultaat. Tot in De Hofstede?

1 reactie

  1. Floor Bal op 8 februari 2010 om 15:26

    Citaat(en) van de week;
    “Stuur op rendement en prikkel creativiteit” en “Individuele creativiteit past binnen de totaalvisie” maar “Teamcreativiteit vereist in de eerste plaats dat alle spelers begrijpen waar ze mee bezig zijn”
    Door: Pieter Winsemius, naar Johan Crijff

Laat een reactie achter