Gemeente bedriegt de zaak 'Grote Buitendijk'

korfklein.jpgMevrouw Korf bedriegt de zaak ‘Grote Buitendijk’. Met een mooi briefje nodigt ze wat mensen uit om op 8 december eventjes de stand van zaken door te nemen.

Maar intussen heeft B&W in feite het besluit genomen hierover geen besluit meer te willen nemen. Berekeningen van het combinatiemodel zijn dus kennelijk ‘niet gelukt’. Nee, niets van gehoord. En dan nu ineens een briefje aan de heer Luijt, Grote Buitendijk 3. Welke onbenul spelt dit fout en adresseert dit fout? Kom op mensen, neem je omgeving serieus, op deze manier maak je jezelf volkomen belachelijk!

En via via komen we dan ook nog ineens aan onderstaande ‘agenda’ vwb de Grote Buitendijk. Wat een stukje mooi omschreven onzin zeg. Komt mooi over, maar de goede lezer proeft het bedrog. Nee, mensen, we trappen hier niet meer in. Een belletje kan niet meer. Deze wethouder omarmt het negeren van de burger. Jammer, mevrouw Korf, maar op 8 december kunt u rekenen op flink wat protest van onze zijde.

gbonzin.png

Laat een reactie achter