Actiegroep gaat vanaf komende woensdag weer vergaderen

Na een prachtige zomerperiode wordt het ook voor de actiegroep weer tijd om aan de slag te gaan. Er is veel te doen, de huidige stilte en geheimzinnigheid rondom het nu voorliggende plan, moeten worden opengebroken.

Peter Luit: ‘Het is een jaarlijks terugkerend verschijnsel. Gedurende bijna 3 maanden is er vrijwel niets te beleven. De afgelopen twee jaar hebben we nog bijeenkomsten georganiseerd in het Polderhuis in Velserbroek. Maar voor dit jaar was er voor ons geen enkel nieuw onderwerp te bedenken op basis waarvan wij sprekers zouden kunnen uitnodigen. Geen nieuwe ontwikkelingen, geen nieuwe feiten, zelfs geen roddels. Dus geen bijeenkomst’.

Maar dat kan zo veranderen, als eenmaal gaat blijken dat het plan links of rechts zo ingrijpend door de ambtenaren is aangepast, dat actie onzerzijde weer noodzakelijk is. Luit: ‘We willen natuurlijk helemaal geen woningen, maar die 70 is voor ons het absolute maximum, de bulk van het aantal woningen moet aan de Hofgeest gaan verschijnen, in hoofdzaak op de terreinen van VSV. Daarover is niet meer te onderhandelen’.

Komende woensdag komt de actiegroep weer bijeen. Mensen die ook een bijdrage willen leveren zijn van harte welkom. Aanmelden bij Peter Luit.

Laat een reactie achter