Cobouw opnieuw met vermelding 'verkeerde' bouwplannen Grote Buitendijk

De eerste keer dat Cobouw in haar vakblad publiceerde dat er 460 woningen gebouwd zouden worden aan de Grote Buitendijk, ontstond er nogal wat ophef over de opdrachtgever voor het plaatsen van het bericht.

cobouw2.pngHet bleek allemaal een vergissing te zijn. LGV stelde hierover nogal wat vragen richting B&W. Nog geen maand later wederom een bericht in hetzelfde vakblad over 112 woningen die door de de Katwijkse Ontwikkelings Maatschappij (KOM) zouden worden gebouwd op het stuk grond welke zij van de gebroeders Rutte hebben gekocht. Op de website van DeltaForte staat één en ander vermeld als zijnde ‘in voorbereiding’.

De situatie is echter niet te vergelijken met het vorige bericht. De KOM zou wel degelijk plannen in voorbereiding kunnen hebben, die dan echter niet in lijn liggen met de huidige plannen van de gemeente, waarin volgens model 7 niet meer dan 70 woningen worden gebouwd.

Dus na het ‘feestje’ van vorige week opnieuw genoeg bezorgdhied over de toekomst van de Grote Buitendijk.

Nagegaan zal moeten worden in hoeverre de KOM op dit gebied daadwerkelijk zonder tussenkomst van de gemeente aan de slag kan gaan.

deltaforce.png

De vermelding van de Grote Buitendijk op de website van DeltaForce.

Laat een reactie achter