Floor Bal roept B&W, raadsleden en media op om zaterdag VSV te bezoeken

Floor Bal, voorzitter van VSV, en oud-wethouder sport voor Velsen Lokaal, heeft een dringende oproep gedaan aan politici en media om komende zaterdag de situatie bij VSV met eigen ogen te komen aanschouwen. Volgens Bal realiseren politici zich niet hoe ernstig de situatie is op een gemiddelde zaterdag.

vsv.jpegVSV hoopt dat de politici de moeite willen nemen om te komen kijken. Dan komt er wellicht meer gevoel bij de wens om de velden te willen verhuizen. Bal is verbaasd over de wijze waarop de doorrekening van het combinatiemodel 4,5,6 heeft plaatsgevonden. De uitkomst verbaast hem eveneens. Net zoals de actiegroep en ontwikkelaar Westwijk, kan Bal zich niet voorstellen dat 900.000 euro verlies kan worden gemaakt bij dit model, waarbij juist investeringen door Westwijk en VSV de gemeente veel geld opleveren.

Op de website van VSV staat de volledige brief, zoals deze aan de gemeente en media is verzonden. Dat de ‘actie’ wel op heel korte termijn gepland is heeft vooral te maken dat op 2 april geen inspraak mogelijk (b)lijkt te zijn op het Raadsplein over het onderwerp Grote Buitendijk/Hofgeest. Bal: ‘De gemeente laat ons geen andere keuze dan de politici dan maar naar VSV te laten komen om met eigen ogen te ervaren dat de situatie onhoudbaar is geworden.’

Ook volgende week zaterdag mogen de genodigden nog komen kijken, maar dan is de datum van 2 april helaas al verstreken.

Laat een reactie achter