Volgende raads carrousel op 12 februari: inspreken over Grote Buitendijk

Volgende week donderdag 12 februari heeft als doel informatie te verzamelen van insprekende burgers over de situatie Grote Buitendijk – Hofgeest. De maximale spreektijd per spreker bedraagt 3 minuten.

rondje.pngIn de aankondiging staat: ‘De door de raadsleden gevraagde doorrekening van model 6 (en later toegevoegde model7 = combinatie van 4, 5 en 6 (red.)) en de actualisering van de woningbouwbehoefte zijn niet tijdig beschikbaar voor fractie overleg, daarom is dit geen oordeelsvormende sessie, die volgt later.

Inmiddels zijn deze gegevens wel beschikbaar, maar kunnen inderdaad per frachtie misschien niet tijdig intern worden behandeld, waardoor deze stukken niet integraal kunnen worden behandeld. Die vergadering staat gepland voor 5 maart.

Een ieder die zich vanuit onze wijk aangesproken voelt om iets over de huidige situatie te zeggen, dient zich aan te melden bij de griffier van de gemeente. Overleg vooraf met de actiegroep is uiteraard ook mogelijk, stuur dan even een e-mail naar Peter Luit of Lidwina Wever.

raadsplein.png

Laat een reactie achter