Komende week 1500 nieuwsbrieven rondom gebied Grote Buitendijk/Hofgeest

Volgende week worden ca. 1500 nieuwsbrieven vespreid in het gebied Grote Buitendijk/Hofgeest. Bedoeling is iedereen nogmaals te informeren over de huidige stand van zaken en vooral om reacties van alle bewoners te vragen.

hofgeest.pngOndanks het feit dat de website goed wordt bezocht en dat honderden mensen door ons regelmatig via e-mail op de hoogte worden gebracht, zijn wij toch van mening dat een extra papieren uiting voor heel beel bewoners net even dat extra stukje aandachtswaarde geeft.

Daarnaast zijn we blij dat ook weekblad de Hofgeest op de voorpagina aandacht heeft geschonken aan het combinatieplan 4,5,6. We hopen dat alle aandacht zowel de raad als B&W positief zal beïnvloeden en dit plan verder serieus willen uitwerken.

Vrijwilligers die willen helpen met het verspreiden van de nieuwsbrief zijn meer dan welkom. Wij kunnen doorgaans op onze trouwe bezorgers wel een beroep doen, maar als ook u een kleine bijdrage wilt leveren door een ‘stapeltje’ nieuwsbrieven te verspreiden, dan zijn wij u zeer dankbaar.

Aanmelden bij Lidwina Wever, zij coördineert de indeling van de wijk. Het is de bedoeling dat voor het volgende weekend alles is bezorgd.

Laat een reactie achter