Aanstaande zaterdag filmopnames AVO-TV in Winkelcentrum Velserbroek

camera.pngZaterdag rondom het middaguur zal de Actiegroep Velserbroek Oost in het winkelcentrum de meningen peilen rondom het nu voorliggende initiatief om VSV te verhuizen, de weilanden met zeer beperkte woningbouw grotendeels groen te laten en intensieve woningbouw te realiseren aan de Broekeroog.

Op deze manier hopen we goed beeld te krijgen van de meningen van de bewoners van de hele wijk. De filmopnames die ongeveer 2 uur in beslag zullen nemen, resulteren mogelijk de volgende dag al in een film hier op de website. Het streven om meer audio/visuele inhoud te leveren, wordt daarmee verder ingevuld.

Kom dus aanstaande zaterdag vanaf ca. 11:00 uur naar het winkelcentrum indien ook u uw mening wilt geven.

Laat een reactie achter