LGV: 'Woningen op huidige VSV terrein, nieuwe velden langs de Grote Buitendijk'

Vanavond spraken we met de LGV, de laatste in de rij Velsense politieke partijen, welke we spraken rondom de situatie Grote Buitendijk. Duidelijk stond voorop, deze partij blijft vasthouden aan een oorspronkelijk plan, welke op dit moment geen deel uitmaakt van de resultaten van de werkgroep (5 plannen) en ons 6e plan.

vosse.jpgJe zou het plan 7 kunnen noemen. Op het huidige terrein zouden een groot aantal woningen gerealiseerd kunnen worden, als VSV de gelegenheid zou krijgen om te verhuizen en uit te breiden. Met zoveel woorden staat een dergelijke optie ook in de Structuurvisie. Op ambtelijk niveau is dit plan vele malen van tafel geveegd, met zeer uiteenlopende redenen.

De aanwezigen, waaronder Gerard Vosse, Piet van Deudekom en Don Verhulst vinden dat dit plan nog altijd de beste oplossing is, waarin zowel VSV als de bewoners worden ‘bediend’.

foto: bron LGV

Laat een reactie achter