SeaportTV over de Grote Buitendijk

Vorige week werd onder leiding van Jac Zuurbier van SeaportTV een discussie gevoerd met Floor Bal, John Schilling en Peter Luit over de huidige stand van zaken rondom het gebied Grote Buitendijk – Hofgeest.

Tijdsduur: ca. 30 minuten.

De software die wij gebruiken voor conversie en publicatie is een probeerversie. Excuses voor het ongemak door de plaatsing van ‘Evaluation Copy’ in het scherm

1 reactie

  1. Gerard op 8 januari 2009 om 01:39

    Ik vind dat het wijkplatform door geen standpunt in te nemen in zo´n belangrijk onderwerp, met zulke grote gevolgen voor Velserbroek dat ze hun geloofwaardigheid verliezen.
    Als de gemeenteraad tegen de wil van de bevolking in, toch besluit tot extra woningen in de Velserbroek en daarmee niet alleen het laatste stuk polderlandschap in Velsen om zeep helpt, maar ook de leefbaarheid in de wijk aantast. Dan moet John Schilling de inmiddels afgetreden voorzitter van het wijkplatform niet Piepen.
    De voorzitter van VSV Floor Bal heeft één van de gezelligste en mooiste accommodaties van de gemeente Velsen, ik zou daar zeer trots op wezen. Ik vind het ontzettend jammer dat hij zegt dat VSV wel kan stoppen als de plannen niet doorgaan. Ik weet niet of je als vereniging wel moet willen verhuizen naar de rand van de wijk langs een snelweg?? De voetballers lopen de longen uit hun lijf in een deken van fijnstof. Als de gemeente 2 extra velden kan creëren en ze zetten een mooie etage op de huidige kantine, dan is het kleedkamer probleem ook gelijk opgelost. Peter Luit kan ik alleen maar een compliment maken, dat hij tegen de stroming in opkomt voor de belangen van heel Velserbroek! De Velserbroekers en zelfs enquêtes buiten Velserbroek geven Peter en zijn groep gelijk, nu de gemeenteraad nog overtuigen.

Laat een reactie achter