Uitgewerkt plan 'De Buitens-Strook' hier beschikbaar

Het door de actiegroep gemaakte en inmiddels onder de raadsleden verspreide plan ‘De Buitens-strook’ is op deze website voor iedereen die daar belangstelling voor heeft, beschikbaar.

Het document bevat alle uitgangspunten voor dit plan, samen met de volledige verklaring van alle te realiseren elementen in het gebied. Een complete financiële doorrekening is nog in bewerking, daar wij vertragende medewerking kregen van de gemeente om dit bij de aanbieding van het plan gereed te kunnen hebben.

3 reacties

 1. Ruud op 23 november 2008 om 15:11

  dag Peter,
  is het voorkeursplan van de gemeente ergens digitaal beschikbaar (in een fatsoenlijke resolutie)?
  g,Ruud

 2. Peter Luit op 24 november 2008 om 09:10

  @Ruud: wij bezitten dat plan zelf ook niet in een fatsoenlijke resolutie. Het is slechts een vlekkenplan, met weinig gedetailleerde invulling. Ook op de website van de gemeente Velsen hebben wij het niet kunnen vinden. Wij hebben een aanvraag voor digitale kaarten van het hele gebied al enige tijd bij de gemeente liggen. Gaat niet zo heel snel…..

 3. Jan Waaning op 28 februari 2009 om 22:10

  Alstublieft gemeenteraad en B.en W. van Velsen, laat ons in dit dorp nog een lap groen. Het is al zo vol met woningen en bedrijven. Laat de jongens en meiden nog sporten langs de snelweg. Bouw dan op de sportvelden nog wat villa’s die aansluiten bij de paardenbedoening van Brederode. Geef ons nog een fraai weidegezicht met schapen,paarden koeien en weidevogels met wandel- en fietsmogelijkheden.

Laat een reactie achter