Vanavond eerste vergadering Actiegroep Velserbroek Oost na zomervakantie

Vanavond vergadert de Actiegroep voor het eerst na een lange zomervakantie. Centraal staat de uitwerking van de gemaakte vlekkenplannen tijdens de eerste twee werkgroepbijeenkomsten van de Gemeente Velsen.

De werkgroepbijeenkomsten hebben inmiddels twee keer plaatsgevonden en hebben gereselteerd in een aantal zogenaamde vlekkenplannen – een soort groffe weergave van de verschillende mogelijkheiden vanaf niets tot volledig volbouwen. De komende bijeenkomst aanstaande maandag is bedoeld om de verschillende voor- en nadelen van de verschillende modellen uit te werken.

Om tot een gefundeerde conclusie rondom de modellen te komen, hebben we besloten vanavond elk model aan een nadere studie te onderwerpen en de voor- en nadelen exact te omschrijven. Daarmee komen we als groep komende maandag beslagen ten ijs.

Laat een reactie achter