Gemeente lijkt al stukjes land toe te wijzen voor woningbouw

Tijdens de afgelopen zaterdag gehouden actie bijeenkomst in het Polderhuis in Velserbroek werd al flink gespeculeerd op de dubbele agenda van de gemeente Velsen.

Zo zouden al stukjes land zijn toegwezen voor bouw van kleinschaliger projecten. Een paar leden van de actiegroep hebben deze geruchten niet alleen afgelopen zaterdag vernomen, maar ook direct van verschillende belanghebbenden uit verschillende delen van het plangebied. Echter niemand is bereid de door de gemeente verstrekte papieren te tonen en/of op deze website te laten publiceren.

De actiegroep zal wethouder Korf om opheldering vragen.

1 reactie

  1. Peter Luit op 16 juli 2008 om 11:45

    Op 25 juni verstuurden we wethouder Korf een e-mail met de vraag om opheldering. Uiteraard hebben we begrip voor mogelijke vakanties die in de periode tot en met nu worden gehouden. Maar we hebben dus nog geen antwoord mogen ontvangen. We houden u op de hoogte.

Laat een reactie achter