Overleg met Gemeente Velsen van start

velsen.jpegDe Actiegroep Velserbroek Oost heeft de agenda gekregen van wethouder Korf ten aanzien van het overleg traject, welke partijen met elkaar zullen bewandelen om tot wel overwogen besluiten te komen ten aanzien van de Grote Buitendijk.

De gemeente heeft een werkgroep samengesteld met daarin vertegenwoordigers van diverse belanghebbende partijen, waaronder dus ook Actiegroep Velserbroek Oost.

Als de gemeenteraad op 22 mei aanstaande het stuk ‘Uitgangspunten Grote Buitendijk/Hofgeest’ goedkeurt, dan kan het maken van zogenaamde modellen gaan beginnen, dus met inbegrip van onze fel bevochten ‘nul-optie’ (niet bouwen).

De volgende data zijn onder voorbehoud van het raadsbesluit na alvast vastgelegd op:

• 29 mei 19:30-21:00 uur in het Polderhuis.
• 12 juni
• 21 augustus
• 4 september

In het najaar hoopt men een besluit in hoofdlijnen te kunnen nemen.

Voor de eerste bijeenkomst volgt binnenkort een inhoudelijke agenda. Pas op: dit is geen openbare bijeenkomst, waarin ook van gedachten kan worden gewisseld met de bewoners.

Wel willen wij iedereen graag wederom de gelegenheid geven, inhoudelijke punten aan ons door te geven. Wij zijn er immers voor uw belangen, dus elke suggestie is welkom.

Op 21 juni houdt de Actiegroep Velserbroek Oost een openbare bijeenkomst in het Polderhuis. Ook daarvan wordt binnenkort het inhoudelijke programma bekend gemaakt.

Laat een reactie achter