Rotonde Grote Buitendijk / Lange Maad wellicht weg

rotonde.pngOp donderdag 3 april wordt in ‘Het Kruispunt’ aan de Zon Bastion een inspraakavond gehouden over de wijzigingen vanaf de huidige rotonde Grote Buitendijk, Lange Maad en delen van de Kromme Driemaad en het Tarweland gehouden.

De avond, die om 19:30 zal beginnen, geeft bewoners de gelegenheid te reageren op de nu voorliggende plannen, waarbij in concept de rotonde op de Grote Buitendijk komt te vervallen. Daarmee komt de situatie deels weer terug, zoals deze ook bij aanvang van de aanleg van Grote Buitendijk al bestond.

De Grote Buitendijk zal tot de kruising Lange Maad een 50 kilometer zone blijven, daarna gaat, zoals ook nu het geval is, de 30 kilometer zone in.

De nodige stukken zijn te bekijken op het stadhuis en bij de openbare bibliotheek in Velserbroek. Formeel reageren is mogelijk tot en met 25 april.

Laat een reactie achter