Actiegroep lanceert nieuwe website

web.jpegActiegroep Velserbroek Oost heeft met ingang van zondag 2 maart 2008 een nieuwe website. Peter Luit heeft de nieuwe opzet gemaakt en zegt daarover: ‘De oude website heeft jarenlang goed gefunctioneerd, maar paste uiteindelijk niet meer in ons streven actiever met de verschillende doelgroepen te communiceren.’

De website is voorzien van een volledige weblog functionaliteit, zodat iedereen reacties kan geven op geplaatste stukken. Vanaf nu kunnen ook alle leden van de actiegroep op eenvoudige wijze zelf stukken plaatsen, zodat dat de actualiteit van informatie ten goede komt.
Peter Luit: ‘We hopen dat we met deze website de bewoners nog actiever kunnen betrekken bij onze activiteiten.’

1 reactie

 1. Henk Wijkhuisen op 6 maart 2008 om 07:10

  Geachte actievoerders,

  Die site ziet er geweldig uit. Complimenten! Ik neem aan dat dit door een professional is gemaakt?
  Ik zal later nog een interactieve poging doen en onze plaats in deze discussie verhelderen.

  Groet van Henk Wijkhuisen
  Democraten66Velsen

Laat een reactie achter